Ti år kan være en menneskealder for en popstjerne - Joey Moe mener selv, han først lige er begyndt. Efter et årti i ’brandingmaskinen’ har Amager-drengen forladt studiet for at indspille sine egne sange i familiens køkken og indrammer det helt almindelige liv, som han lever, når han ikke står på scenen foran titusinder af fans.

Bedrifterne samler Joey Moe på et fuldlængde album ”Klarsyn”, som udkom d. 11. August 2017 - samme dag han træder ind på Bøgescenen på Smukfest 2017.

Albummet udgør fire allerede kendte hitsingler ”Smukkest på en søndag”, ”Eneste”, ”Udenpå Indeni” og seneste single ”Almindelige” - og dertil seks nyere popsange, bl.a. næste single ”Helt Okay” feat. Barbara Moleko, som udkom sammen med albummet.

”Klarsyn” er med andre ord det næste store skridt på stigen for en af DK’s mest succesrige mandelige artister. Karrieren tæller allerede ikke mindre end 16 singleudgivelser har ramt enten guld, platin eller endda dobbeltplatin. Allerede inden den kommende store udgivelse står Joey Moe med hele seks studiealbum, et hav af singler og imponerende 1500 live-koncerter på sit hitslående artist-CV. En bedrift sangeren og sangskriveren har opnået på omtrent et årti.

Trackliste:
01: Udenpå Indeni
02: Almindelig
03: Helt Okay feat. Barbara Moleko
04: Acapella
05: Smukkest På En Søndag
06: Eneste
07: Igen
08: Heltinde
09: Klarsyn
10: Vægtede Tangenter