Menneskehedens sidste sikre by er nu faldet til den brutale leder af den Røde Legion Ghaul. Han har fjernet byens vogterers krafter og tvunget de overlevende på flugt. Du skal som spiller ud til de forskellige planeter i solsystemet for at se om du kan finde forskellige former for våben og evner i din kamp imod Ghauls røde Legion og se om du kan hjælpe med at tage menneskehedens hjem tilbage.

Story mode
Tag ud på et episk eventyr i din kamp imod den Røde Legion, hvor du kæmper for menneskehedens overlevelse. Tag ud på forskellige side-missioner, hvor du vil være i stand til, at skaffe dig selv en masse værdifuldt grej til dit eventyr.

Samarbejde i multiplayer
I Destiny 2 får du også mulighed for at spille sammen med andre spillere, hvor du skal arbejde sammen med dem, for at se om du kan vinde over horder af fjender. I strike tilstanden spiller man i alt 3 spillere sammen, hvor man skal infiltrere en fjendtlig base og eliminere alle aktive trusler. I raid tilstanden spiller man i alt 6 personer sammen, hvor man skal kæmpe imod utroligt stærke fjender og i denne tilstand har du mulighed for at anskaffe dig en masse utroligt sjældne våben.

Multiplayer PVP
Test dine evner imod andre spillere i 4v4 spilstanden Crusible.