Obs: denne titel har ingen dk undertekster.

Gå ikke glip af anden sæson af serien, hvor Sir Arthur Conan Doyles klassiske eventyr om Sherlock Holmes og Dr. John Watson er flyttet til nutiden. Verdens befolkning mødte Sherlock Holmes for første gang i romanen "En Studie i Rødt" fra 1887.


I den nye filmatisering fra BBC møder vi en skarp og dyster Sherlock Holmes, der sammen med sin kollega John Watson løser samtidens mysterier og mordsager. Over tre spændende, actionfyldte og særdeles underholdende afsnit, navigerer de to detektiver os gennem en labyrint af kryptiske ledetråde og sindssyge drabsmænd for at finde frem til sandheden.


Indeholder følgende afsnit:
A Scandal in Belgravia:
Afslørende fotografier og en sag om afpresning truer kernen i det britiske etablissement. Holmes og Watson bliver snart del af en kamp mod global terrorisme, korrupte CIA-agenter og en hemmelig sammensværgelse mod den britiske regering.


Denne sag kommer til at kaste lange skygger over deres liv - længere end de nogensinde havde kunnet forestille sig. Den store mesterdetektiv påbegynder nemlig en langvarig duel mod en modstander, der er lige så kold, hensynsløs og genial som ham selv - Irene Adler vil for altid være kvinden i Sherlock Holmes' liv.


The Hounds of Baskerville:
I en af mesterdetektivens mest berømte sager, opdager Sherlock og John sandheden om det monstrøse bæst, der menes at have dræbt Henry Knight, far til deres klient. En hund fra helvede - hver der oprindeligt lyder som et fantasy produkt, betragtes som noget helt andet på en hemmelig militærbase.


The Reichenbach Fall:
James Moriarty besidder den største kriminelle hjerne, som verden nogensinde har set. Sherlock og John vidste, at han ikke ville forblive skjult længe. Men selv de havde aldrig gættet omfanget og dristigheden af forbrydelsen, der ville drive Moriarty tilbage i overskrifterne. Det er århundredets forbrydelse. The Tower of London, Bank of England og Pentonville fængslet - er alle ofre for indbrud samme dag, som ved et trylleslag! Men Moriartys planer stopper ikke dér..