Den 25-årige singer-songwriter skrev historie, da han overraskende udgav to singler på samme dag og indtog toppen af streaming-hitlisterne over hele verden. Kort efter løftede Ed Sheeran sløret for sit længe ventede 3. album, der fik titlen “÷” og udkom den 3. marts 2017.


Ed Sheeran skrev historie, da han udgav to nye singler på samme dag, og de strøg helt til tops på hitlisterne. Shape of You og Castle on the Hill indtog i løbet af meget kort tid de øverste pladser på streaminglisterne både herhjemme og i resten af verden, og sangene slog med over 13 millioner afspilninger på kun 24 timer alle tidligere globale Spotify-rekorder.


En glad Ed Sheeran siger:
“For det første, sikke en uge! Reaktionerne på mine singler er fuldstændig overvældende, og jeg kan ikke takke jer nok. Mit nye album ÷ har en helt særlig plads i mit hjerte, og jeg er sikker på, at det er mit bedste arbejde til dato. Jeg er ivrig efter at komme tilbage, og jeg kunne ikke være mere begejstret over, at det for alvor sker den 3. marts.”


÷ (udtales “divide”) er Ed Sheerans 3. studiealbum, og sangene tager lytteren med på en personlig rejse, når han reflekterer over ex-kærester, familieminder, sin musikalske karriere og det år, han tog fri for at rejse jorden rundt i 2016.


Musikalsk er ÷ en god blanding at smukke ballader, passioneret rap over hip hop beats, tidsløs akustisk guitar og innovativ pop. Benny Blanco og Ed Sheeran har produceret sangene med hjælp fra Johnny McDaid, Mike Elizondo og Steve Mac. 


Trackliste: 
LP 1:
01: Eraser
02: Castle On The Hill
03: Dive
04: Shape Of You
05: Perfect
06: Galway Girl
07: Happier
08: New Man

LP 2:
01: Hearts Don’t Break Around Here
02: What Do I Know?
03: How Would You Feel (Paean)
04: Supermarket Flowers
05: Barcelona (Deluxe Edition)
06: Bibia Be Ye Ye (Deluxe Edition)
07: Nancy Mulligan (Deluxe Edition)
08: Save Myself (Deluxe Edition)