Harry Potters magiske eventyr begynder, da han starter sit første år på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. 

Efter sine forældres mystiske død anbringes babyen Harry Potter hos sin onkel og tante, hvor han de næste 10 år vokser op. Han bor i et lille pulterkammer under trappen, og hans tilstedeværelse tåles kun nødtvunget af resten af den små-borgerlige familie. En dag kommer der et brev, præcist adresseret til Harry. Det viser sig, at han er blevet optaget på Hogwarts akademi for kommende troldmænd.

Det bliver starten på et forrygende eventyr ind i en verden, der eksisterer parallelt med vores egen; hvor intet er som det synes - men alt er som det bør være. 

Du har aldrig haft så meget magi hjemme i stuen – vi ses på perron 9 3/4!

Inklusiv dokumentar
Se hvordan man via en meget omfattende process, sat igang af producer David Heyman og instruktøren Chris Columbus, gjorde alt for at finde de perfekte skuespillere til at spille Harry, Ron og Hermione og se de første møder mellem Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson i denne fascinerende portal ind Harrys verden.