Biler flyver, træer slår igen, og en mystisk husalf kommer for at advare Harry Potter her i begyndelsen af andet år på hans fantastiske færd i troldmandskunstens verden.

Dette år på Hogwarts er der talende edderkopper, breve, der skælder ud, og Harrys egen foruroligende evne til at tale med slanger, hvilket får hans venner til at vende sig mod ham. Fra duelklubber til løbske smashere – Det bliver et år med eventyr og farer, da en blodig skrift på væggen bekendtgør, at Hemmelighedernes Kammer er blevet åbnet. 

For at redde Hogwarts må Harry, Ron og Hermione mobilisere alle deres magiske evner og mod i denne fængslende filmatisering af J.K. Rowlings anden bog. Bered dig på at blive underholdt og forstenet, når Harry Potter viser, at han er mere end blot en troldmand – han er en helt!

Dokumentar:
En afdækning, der spænder over et årti, udforsker hvordan de talentfulde skuespillere bragte de elskede karakterer til live. Oplev hvilke dele af bøgerne, der hjalp Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson og flere stjerner med at lade deres karakterer tage springet fra side til skærm. Se sjældne screen tests og find ud af, hvorfor så mange af Storbritanniens største skuespillere ønskede at være en del af Harry Potters verden... og mød dem, som blev mentorer for de unge stjerner.