Harry, Ron og Hermione drager ud på en farlig mission for at opspore og tilintetgøre hemmeligheden bag Voldemorts udødelighed - horcruxerne. På egen hånd og på flugt er de tre venner nu mere end nogensinde afhængige af hinanden... men mørkets kræfter truer med at adskille dem. 

I deres jagt på magiske, mørke artefakter løfter trioen sløret for historien om de tre mest magtfulde objekter i hele troldmandsverdenen: Dødsregalierne.

I mellemtiden er trolddommens verden blevet et farligt sted. Den længe frygtede krig er gået i gang, og mørkets fyrste har fået kontrol over Ministeriet for Magi og selv Hogwarts, hvor han terroriserer og anholder enhver, der står i vejen for ham. Den udvalgte er blevet jaget vildt med dødsgardisterne i hælene – de har ordre til at bringe Harry til Voldemort… i live.

Dokumentar:
J.K. Rowling og manuskriptforfatter Steve Kloves sætter sig sammen til en intim, fritflydende samtale om deres årti af samarbejde og udfordringerne ved at omdanne Rowlings romaner til film. Få ny indsigt i Rowlings egne opfattelser af hendes elskede karakterer gennem oprigtige interviews, og hør hvordan Kloves var i stand til at tilpasse dem til skærmen.