Vend tilbage til byerne Rapture og Columbia og oplev den prisvindende BioShock-serie som aldrig før, smukt gengivet i 1080p.
 
BioShock: The Collection indeholder alle tre spil BioShock, BioShock 2 og BioShock Infinite samt alt tilhørende singleplayer DLC, "Columbias Finest" pakken og kommentarspor fra instruktøren: Imagining BioShock, med Ken Levine og Shawn Robertson. 

BioShock 
BioShock er et shooter-spil som ingen andre, du nogensinde har spillet, ladt med våben og aldrig-set-før taktik. Du har et komplet arsenal til din rådighed, med alt fra simple skydere til granatkastere og meget andet, men du tvinges også til at genmodificere dit DNA for at skabe et endnu mere dødeligt våben: Dig. 


 
BioShock 2 
BioShock 2 finder sted omtrent 10 år efter hændelserne i det originale BioShock spil, hvor byen Raptures gange endnu engang runger med fortidens synder. Langs den atlantiske kystlinje er der et monster, der kidnapper små piger og tager dem med til den undersøiske by Rapture. Spillere træder i støvlerne på den mest ikoniske denizen fra Rapture, Big Daddy, som de rejser gennem den affældige og smukke forfaldne by, på jagt efter en uset fjende og i søgen på svar, samt deres egen overlevelse. 


 
BioShock Infinite
Giv os pigen, glem gælden. Året er 1912. Dybt begravet i gæld har Booker DeWitt kun én mulighed for at få en ren tavle igen: red Elizabeth, en mystisk pige, der er blevet tilfangeholdt siden sin barndom i den flyvske by Columbia.