En gang imellem tager et spil i en genre skridtet videre, og bryder den visuelle comfort-zone. Dette spil er et af dem. 'This War of Mine' er både kritikerrost, prisvindende og meget anerkendt i hele verden.
Nu er den nye rate "This War Of Mine: The Little Ones" sat til endnu engang at udfordre og inspirere gamere verden over.


Nyt i blandingen af overlevelse og ressourcestyring, kommer den ekstra historie om børn. Beskyt og pas på de små, mens de fortsætter med at leve i det krigshærgede landskab, som kun børn kan. Undervis og uddan, og få følelsesmæssige bånd, idet du kæmper for at overleve i denne barske verden og sejre gennem denne unikke fortælling.


'This War Of Mine: The Little Ones' giver en rodet, dramatisk og ofte tankevækkende oplevelse af krig. Ikke fra en elitesoldats synspunkt, men fra en gruppe af civile, der forsøger at overleve. Kæmper med en mangel på mad, begrænset eller ingen medicinske forsyninger og under truslen om konstant fare fra verden rundt, vil spillerne være nødsaget til at træffe livsvigtige beslutninger, bare for at klare sig til den næstedag.


Dag og nat cyklussen, styre spillets stil. Om dagen, er der gemte sniper-skytter, som forhindre dig i at forlade din lejr. Dette betyder at du om dagen, måp bruge tiden på at tage dig af gruppen af civile i jeres gemte lejr, og vedligeholde stedet ved at bygge ting, som er nødvendige for at overleve i en krigsbesat by.

Om natten, vil spilleren vælge en person til at gennemsøge en bred variation af steder, for at finde ting der kan hjælpe gruppen til overlevelse.