Glæd dig over den originale prisbelønnede Company of Heroes 2 samt dets udvidelser: The Western Front Armies, Ardennes Assault samt The British Armies.

Her er mere end to års opdateringer og multiplayer-forbedringer - denne special edition er det perfekte udgangspunkt for nye spillere, der gerne vil fordybe sig i denne fantastiske verden!

I verdens mørkeste time, er du en leder af den sovjetiske Røde Hær, i brutal krigsførelse for at befri Moder Rusland fra nazisterne. Det er 1941 og begyndelsen af, hvad der vil blive den blodigste konflikt i Anden Verdenskrig, der resulterede i over 14 millioner militære tab. 

Dine militær taktikker skal sikre den meget følsomme balance i denne konflikt. Kast dig ud i taktisk kamp, der vil definere dig som en militær leder og vis verden styrken af det sovjetiske imperium, mens du smadrer dig vej til Berlin.

Udvikl og udnyt dine nye lederevner, og oplev på første parket hvert eneste øjeblik af den brutalitet, fronten er indbegrebet af.

Intens Online Combat - Med en kæmpe platform og avanceret multiplayer-mode, som har gjort at fans verden over forventer intet mindre end den højeste kvalitet af dette kritikerroste spil.