"Cinema" er det 15. studiealbum fra den klassiske italienske musiker Andrea Bocelli. Albummet byder på adskillige klassiske numre fra filmsoundtracks, interpreteret af Bocelli selv.

Herpå er bl.a. tidsløse musicalnumre som "The Music of the Night" fra Phantom of the Opera og "No Llores Por Mi Argentina" fra Evita, samt klassiske soundtracksange som bl.a. "Nelle Tue Mani" fra Gladiator og "Moon River" fra Breakfast At Tiffany's.


01: Maria - From West Side Story
02: La chanson de Lara - From Dr. Zhivago
03: Moon River - From Breakfast At Tiffany's
04: E più ti penso - From Once Upon A Time In America
05: Be My Love - From The Toast Of New Orleans
06: The Music Of The Night - From The Phantom Of The Opera
07: Brucia la terra - From The Godfather
08: Por Una Cabeza - From Scent Of A Woman
09: No Llores Por Mi Argentina - From Evita
10: L'amore è una cosa meravigliosa - From Love Is A Many-Splendored Thing
11: Mi mancherai - From Il Postino/The Postman
12: Cheek To Cheek - From Top Hat
13: Sorridi amore vai - From Life Is Beautiful
14: Historia De Amor - From Love Story
15: Ol' Man River - From Showboat
16: Nelle tue mani (Now We Are Free) - From Gladiator
17: Se (If) - From Cinema Paradiso
18: Prima di un addio - From Love Story
19: No Llores Por Mi Argentina - From Evita