Frigjort” er vel den bedste betegnelsen for Fede Finn’s aktuelle situation. Efter en sygdomsperiode og et farvel fra det gamle band er Fede Finn alias Lennart Johannessen igen fit for fight, og retningen er sat for fremtiden, hvor humor, god popmusik og en altid god fest igen er kodeordet for hele bandet.

Da det blev kendt, at Fede Finn skulle sammensætte et nyt hold musikere, blev det en helt fantastisk og speciel oplevelse, idet rigtig mange kompetente musikere og sangere stod klar med en ansøgning til de ledige pladser i det populære band. Efter en svær udvælgelse, står bandet med 4 nye musiker nu klar til en stribe anderledes, men spændende musikalske opgaver, med mere end 100 koncerter i ind- og udland alene her i 2016.

Den nye CD, ”Ren Røv At Trut I”, afspejler, at Fede Finn & Funny Boyz har opgraderet både sange, stemmer og indspilningsstudie, hvilket tydeligt kan høres og ses i den TV-reality serie, som TV2 Charlie på et tidspunkt efter releasen disker op med den bærende titel: ”Livet i Fede Finn & Funny Boyz”.

Det seneste udspil med 12 nye indspilninger fra Fede Finn & Funny Boyz er helt klart det stærkeste og mest gennemarbejdede album siden gennembruddet med "Kærligheden Brænder". Fede Finn & Funny Boyz er igen på toppen af den genre, som alle elsker at hade, og som er fast stemningsskabende lydtapet, når danskerne fester.

Trackliste:
01: Hottentot
02: Nu har jeg fået nok
03: Ingen er så lækker
04: Ren røv at trut´i.
05: Jydekrogen
06: Mama
07: Så gynger vi deruda´.
08: Whiskybæltets Dronning
09: On my way
10: Klodser
11: Rent Mel i posen
12: Loppecirkus