To år efter kommandør Shepard afværgede invasionen af de blodtørstige reapers og deres forsøg på at ødelægge alt organisk liv, er en ny mystisk fjende dukket op. I udkanten af den kendte univers bortføres hele kolonier af mennesker sporløst. Nu er det op til Shepard at samarbejde med Cerberus, en nådesløs organisation, som har til formål at beskytte menneskeheden for enhver pris, om at bremse den mest skræmmende trussel, vi nogensinde har stået overfor.

For bare at have en minimal chance for at overleve den farefulde opgave må Shepard nu forsøge at samle galaksens sejeste elitehold og styre det mest slagkraftige rumfartøj til dato på det, de fleste alligevel betegner som en ren selvmordsmission.

Menneskehedens fremtid er på spil


Fra skaberne af Star Wars: Knights of the Old Republic, Dragon Age: Origins og Mass Effect kommer det andet kapitel i den neglebidende spændende Mass Effect-trilogi!
Styr et unikt hold af fantastiske figurer under en uforudsigelig mission til de mest farlige dele af det ydre rum.
Spillere af det første Mass Effect kan importere deres gemte spil og fortsætte historien i selskab med deres helt egen kommandør Shepard. Nye spillere kan se frem til et spændende, selvstændigt eventyr, som kombineres med en finpudset og actionfyldt rejse, der overgår det oprindelige spil på så godt som alle områder.

Intense tredjepersons-kampe
Gå i dækning, styr et elitehold let og enkelt, gør brug af de 19 våbenklasser, som inkluderer tunge våben, og slip de dødbringende kræfter løs på dine fjender takket være det helt nye og forbedrede kampsystem.
Endnu større intensitet med den præcises skud-styring, som gør det muligt for dig at kæmpe dig forbi dine modstandere mod alle odds.
Bygger på et nyt lokaliserings-baseret skadessystem: sigt på de svage punkter, skyd enkelte kropsdele af, sæt ind til dine fjender eller uskadeliggør modstandernes tropper med kirurgisk præcision.

En hel galakse at udforske
Rejs til fjerne og farlige dele af de ydre rum for at samle dit hold til den ventende mission. Et udvalg af fantastiske figurer venter på at blive opstøvet i en række vidt forskellige, livsfarlige og smukt designede verdener.
Udforsk unikke planeter og kast dig ud i sidemissioner for at afsløre endnu flere hemmeligheder i Mass Effect-universet.

Omfattende justeringsmuligheder
Vælg en figurklasse, justér på dit udseende og skræddersy dine færdigheder og styrker. I takt med at spillet udvikler sig vil det samme ske med Shepard's evner.
Styr samtalerne. Det forbedrede samtale-system betyder, at du kan tage styringen med situationen - ofte kombineret med moderat brug af fysisk magt.