The Sims 4 Bundle Pack 1 indeholder 1 Game Pack (Spa-Dag) og 2 Stuff Packs (Tjekket terrasse og Luksusfest).
Med The Sims 4 Spa-Dag kan du give dine simmere en uforglemmelig oplevelse i form af deres første Spa-Dag. Dine simmere kan til denne Spa-Dag besøge det helt nye Perfekt Balance-kurbad og få en forfriskende massage og arbejde på deres indre velvære med yogaøvelser hos nogle af Sim-verdenens bedste yogainstruktører og massører. Efter et lækkert og foryngende mudderbad kan du træde ind i saunaen, hvor alle hverdagens problemer smelter væk.

Et stort udvalg af helt nye genstande og indretningsmateriale sikrer dine simmeres hjem stilrent ro og komfort - Lok dine simmere udenfor med boblebade, nye møbler, flotte dekorationer, frække frisurer og meget mere i The Sims 4 Tjekket terrasse Stuff. Få gang i grillen, og tag det nye sommertøj på, så du kan slappe af med stil. Servér lækre forfriskninger ved den nye terrassebar, og slap af med boblerne, mens du nyder solen – det bliver svedigt, men ikke for svedigt.

Dine simmere bliver fine på den med The Sims 4 Luksusfest! Hold en luksuriøs fest med en række ekstraordinære dekorationer. Opgradér dine simmeres garderobe med endnu usete kjoler og elegante formelle tøjsæt. Og husk at lave din helt egen perfekte borddekoration til alle begivenheder med det nye buffetbord, så du kan servere lækker mad med lækker tilretning til dine simmere! 

OBS! Indeholder ingen fysisk disk, men kun kode til download af indhold. Kræver grundspillet The Sims 4 for at spille.