Fabrikant Juehl's dejlige datter, Else, og firmaets unge fuldmægtig, Victor Pethersen, er forelskede i hinanden, hvilket på ingen måde passer fabrikanten.

Samtidig har Juehl's kompagnon, Møller, altid båret på en hemmelighed, kærlighed til Juehl's charmerende svigeringe, Ingeborg. Og endelig har Juehl's forkælede søn, Henrik, en veninde, mannequinen Dyveke, som han - uden at vide det - deler med sin far.

Så der er lagt op til komiske situationer i stribevis, da et bud en dag pludselig bringer en baby ind af døren med besked om, at den skal afleveres til "FAR". Den situation udnytter Else sig straks af, - hun ser en chance for at opnå sin fars tilladelse til at gifte sig med Victor, når hun tropper op med en "arving"!

Stor opstandelse og skandale i familien... Men det skal blive hyggelige Møller og Ingeborg, der finder sammen, danner par og løser de festlige forviklinger...

Et tindrende festligt, dansk lystspil!

Da filmen er fra 1948 vil der forekomme støj i billedet  i form af nister, streger o.l. Mastermaterialet der er til- gængeligt på denne film  er i udviklingsfasen lavet  bedst muligt. DFI/Palladium