Beverly Hills Cop:
Eddie Murphy har hovedrollen som den uortodokse politibetjent Axel Foley. Da Foley ikke vil stoppe efterforskningen af sin vens død, bliver han beordret på ferie. Den bruger han selvfølgelig på at spore forbryderne til Berverly Hills. Billy og John, to lokale betjente, bliver sat til at holde øje med Axel, men det er lettere sagt end gjort. De ender med at hjælpe Foley, og sammen opklarer de forbrydelsen.

Beverly Hills Cop 2:
Så er der gang i den igen! Og Eddie Murphy er cool som altid i dette stegende kanonhit af en efterfølger til "Frækkere End Politiet Tillader". Axel Foley (Murphy) er tilbage - tilbage hvor han ikke hører hjemme!
Han er en meget, meget, meget hemmelig politibetjent i det sydlige Californiens elegante vildmark og fyrer sit arsenal af flammende våben og hurtigtskydende gags af mod en bande internationale våbensmuglere.
Tilbage er også Judge Reinhold og John Ashton som Murphys håndlangere og specialister i at optrævle forbryderbander.

Beverly Hills Cop 3:
Axel Foleys chef bliver dræbt under en politiaktion og drabsmanden smutter fra Foley. Men sporet af gerningsmanden leder til L.A., nærmere betegnet en forlystelsespark ved navn Wonderland. Nu gør Axel det til sin hovedopgave, at finde morderen og må derfor tilbage til Beverly Hills igen.