Madonna er en ikonisk amerikansk skuespiller, sangskriver og sangerinde, der især er kendt for hele tiden at genopfinde sit eget image og musik.
Hun er også kendt som "Queen of Pop" (dronningen af pop).

Sangerinden slog igennem med at skubbe til grænserne inden for det lyriske indhold i mainstream populærmusik, men også for at lave meget banebrydende musikvideoer. Madonna startede også med at bruge en piget og lys stemme i sine tidligste albums, men det udviklede sig, da det blev passé, og hun måtte følge med tiden.

Madonna har skrevet de fleste af sine sange selv, og nogle af de sange hun er mest kendt for er blandt andet; "Like A Virgin", "Papa Don't Preach", "Vogue", "Hung Up", "Like A Prayer", "Into The Groove" og 4 Minutes. Sangen "Like A Virgin" har modtaget diamant, da singlen har solgt mere end 21 millioner eksemplarer på verdensplan!

Sangene "Like A Virgin", "Papa Don't Preach", "Hung Up", "Vogue", "Into The Groove", "Like A Prayer" og 4 minutes er alle med på dette album: Celebration - The Ultimate Greatest Hits Collection.
Foruden disse sange er der på albummet samlet de allerstørste og bedste hits fra Madonna's lange karriere.
Albummet toppede hitlisterne i Irland, Italien, Belgien, Mexico, Canada og Storbritannien.

Madonna har altid været meget bevidst omkring sin stemme især i forhold til sine idoler såsom Emma Fitzgerald, Chaka Khan og Prince.
Madonna besidder en mezzosopran stemme, og er af nogen anset for at være en perfekt vokalist til sange, der er "lettere end luft".

Sangerinden har således haft en kæmpe indflydelse på musikken, såvel som andre kunstnere såsom Christina Aguilera, Britney Spears, Jennifer Lopez, Spice Girls, Pink og Destiny's Child. Magasinet Time Magazine har kåret Madonna, som værende en af de 25 mest indflydelsesrige kvinder i det forgangne århundrede.

Hun har også toppet musikkanalen VH1's lister "de 100 største kvinder indenfor musikken" og "de 50 største kvinder i musikvideo-æraen."
I rekordbogen Guiness World Records er hun indskrevet som den bedst solgte kvindelige musiker nogensinde!

Madonna har igennem sin musikalske karriere solgt mere end 300 millioner albums!

Trackliste:
01: Hung Up
02: Music
03: Vogue
04: 4 Minutes
05: Holiday
06: Like A Virgin
07: Into The Groove
08: Like A Prayer
09: Ray Of Light
10: La Isla Bonita
11: Frozen
12: Material Girl
13: Papa Don't Preach
14: Lucky Star
15: Express Yourself
16: Open Your Heart
17: Dress You Up
18: Celebration