Bliv en del af dramaet ved at spille turneringsgolf sammen med Tiger Woods PGA TOUR 10. For første gang i seriens historie kan du nu sætte kursen mod sejren i the U.S. Open Championship på den krævende Bethpage Black-bane. Løft dit spil til nye højder, når presset er allerstørst, ved at spille i de fantastiske, åbne landskaber foran det talstærke publikum, mens du prøver at ignorere reaktionerne fra de nærliggende huller og holde både Tiger Woods og de andre PGA TOUR-proffer bag dig. Uanset om du kæmper mod banerne, tilskuerne, de dynamiske vejreffekter eller modstanderne, vil du kunne mærke intensiteten ved hvert eneste sving i Tiger Woods PGA TOUR 10.

Spænding ved alle slag
Store landskaber, digitale ranglister og dynamiske tilskuerreaktioner under din vej rundt på banerne øger intensiteten i spiloplevelsen under de krævende turneringer.
Vind U.S. Open Championship
For første gang nogensinde bliver du en del af dramaet under U.S. Open, en af golfsportens største og hårdeste turneringer. Bethpage Black-banen, der er kendt for sine ekstremt krævende forhold, vil udfordre selv de bedte spilere til det yderste. Dynamiske vejrforhold
Med hjælp fra virkelighedens 'Weather Channel' vil real-time-vejreffekter nu få afgørende indflydelse på baneforholdene. Hvis det fx regner ved Ponte Vedra Beach i virkeligheden, vil du også skulle kunne klare udfordringen ved at styre dine slag rundt på den drivvåde TPC Sawgrass-bane.
Præcisions-putning
Med den helt nye 'fastlåst længde'-putter er du nu nødt til at kunne læse de mange greens og finde frem til den nøjagtige afstand til hullet. Et sikkert og stabilt sving er nøglen til et succesfuldt put.