Episode 5
Erik satser alt, hvad han ejer på den nystartede fjernsynsfabrik, og Ida finder med bekymring ud af, at hun allerede er gravid igen. En planlagt fjernsynssender aflyses, hvilket truer med at ruinere Erik og Ida, men en anden kommer i stedet, og fabrikken er reddet.

Søs er deprimeret over sin mislykkede skuespillerkarriere og tager hævn over sin far ved at leve så syndigt, hun kan. Palle er netop nået frem til at ville erklære sig overfor Søs, da han en aften ser hende intimt sammen med Viggo Valentin. Han rejser til Bornholm for at aftjene sin værnepligt.

Episode 6
Erik er tæt på at få en kæmpe ordre på fjernsyn i hus, men det mislykkes. Erik tvinges til at lade Kaj Holger overtage virksomheden. Ida og Eriks ægteskab kommer for alvor på prøve. Søs opdager, at hun er blevet gravid med Viggo Valentin. Hun vil ikke have barnet og forældrene arrangerer, at hun rejser væk for at føde.

Kaj Holger, der tror Søs venter Palles barn, kommer uforvarende til at afsløre det for Palle. Palle finder frem til Søs, og fortæller hende, at han vil giftes med hende - uanset om barnet er hans eller ej.