In Time Of War, Crime Is Everywhere..

Foyle´s War, skabt af Anthony Horowitz som også har lavet Midsomer Murder´s, er en spændende kriminalserie som er kendt fra DR.

Imens krigen raser i 1940´erne Europa, kæmper den skarpe kriminalkommissær Christopher Foyle en anden slags krig hjemme i Hastings. En bølge af kriminalitet er brudt ud med kun få midler, må Foyle og hans kollegaer bekæmpe smuglere, sabotører, tyve og mordere, der alle har set chancen for at udnytte det eksisterende kaos.

Boksen indeholder 3 film:

Bad Blood:
August 1942: Et biologisk eksperiment slår fejl, hvilket resulterer i, at en kvinde fra byen dør og Sam smittes med en potentiel dødelig sygdom. I sin søgen efter svar - med Sam´s liv på spil - går Foyle ind i det mest hemmelighedsfulde krigsprojekt - forskning, som ikke engang Chuchill kender noget til.

Blead Midwinter:
En ung kvinde dræbes i en eksplosion i en krigsmaterielfabrik, i hvad der virker som en ulykke. Men da yderligere en kvinde myrdes, begynder Foyle at mistænke, at de til dødsfald er forbundne. Med Milner som hovedmistænkt i sagen, må Foyle arbejde hårdt for at finde den rette gerningsmand.

Casulties Of War:
En mand findes død i nærheden af et militært forskningscenter, hvor der udføres vitalt arbejde, som kan forandre krigens gang. Den militære bebyggelse er også mål for udenlandske sabotører og for at finde frem til sandheden, må Foyle begive sig ind i det tophemmelige område omkring våbenforskningen.