Boxen indeholder følgende 3 film:

I Know What You Did Last Summer:
Det er den 4. juli, uafhængighedsdagen, og der er dømt fest. De fire venner, Julie, hendes fyr, Barry, veninden Helen og hendes fyr, Ray, kører op til et øde udkigspunkt for at blive godt og grundigt fulde, inden de begynder på deres voksenliv og planlagte karriere.

De får rigeligt inden for vesten, men alting er stadig skægt. Lige indtil de på tilbagevejen med et flænsende bump rammer et eller andet på vejen. Et eller andet, der i mistænkelig grad ligner et menneske.

Hvad nu... Skal deres liv være forbi, næsten inden det er begyndt... Famdme nej.. De smider kroppen i havet og kører dybt rystede hjem. Og så sker der ikke mere. Før næste sommer. Hvor en eller anden sender Julie et brev. "Jeg véd, hvad du gjorde sidst sommer". En eller anden har besluttet, at regningen skal betales... med blod!

I Still Know What You Did Last Summer:
Da vi sidst forlod Julie, havde hun lige tilbragt en hel sommer på desperat flugt for sit liv, mens mange af hendes venner var blevet brutalt myrdet. Denne sommer skal være anderledes!

Hendes veninde har vundet en tur til sol, sommer og hvide sandstrande - og Julie bliver inviteret med, så hun kan får rædslerne på afstand. Men gæt engang: tror du, at Julie får en stille og rolig ferie... Eller vil Bahamas strande blive tilsølet med blod. Et tip: dette er ikke en rejsefilm.

I Always Know What You Did Last Summer:
I denne seneste film i serien ”I Know What You Did Last Summer” bliver en gruppe teenagere i en lille by i Colorado terroriseret. Da en af deres drengestreger, baseret på en frygtelig legende, ender med, at en af deres bedste venner dør på USA’s uafhængighedsdag. Resten af gruppen sværger, at de ikke vil fortælle en levende sjæl om deres indblanding.

Deres venskab bliver sat på en hård prøve, og vennerne glider fra hinanden, indtil den følgende uafhængighedsdag, hvor de begynder at få trusler. Det lader til, at der er andre, der ved, hvad der skete på den skæbnesvangre sommeraften. Kan de forhindre, at den frygtelige legende bliver til virkelighed, eller vil de alle blive dræbt af den mystiske og onde morder med KROGEN...