Like Father. Like Son. Like Hell.

I A Good Day to Die Hard er Bruce Willis tilbage i sin mest ikoniske rolle som John McClane - storbybetjenten, der gang på gang og med attituden i behold bekæmper ubehagelige terrorister og griske forbryderbander. Denne gang rejser McClane til Moskva for at besøge sin søn Jack (Jai Courtney).

Jack er gået i sin faders fodspor som ordenshåndhæver, men derudover har de to et mildest talt anstrengt forhold. Da McClane - som sædvanlig ganske ufrivilligt - rodes ind i et større atomvåben-kup og får den russiske underverden på nakken, opdager far og søn dog, at deres forskellige metoder gør dem ustoppelige sammen.

Det er femte gang, Bruce Willis spiller én af filmhistoriens mest elskede og mest citerede action-helte, men det er første gang, vi oplever den ærkeamerikanske McClane på decideret udebane.

De fire første Die Hard-film (1988-2007) har tilsammen indspillet over 1,5 milliarder dollars på verdensplan, og instruktøren John Moore har tidligere stået bag actionfilm som Behind Enemy Lines (2001) og Max Payne (2008).