”To Be Loved” er Michael Bublés 6. studie album, og følger op på hans julealbum “Christmas”, som har solgt over 7 millioner eksemplarer worldwide, og var verdens 2. bedst sælgende album i 2011 (efter Adele).

”To Be Loved” er produceret af Bob Rock, og er indspillet i Vancouver og Los Angeles, og er på vanlig Bublé vis en blanding af klassiske standards, og nyt materiale skrevet af Bublé selv. Sangen ”After All” – som kommer fra puljen af originalt matriale - er skrevet sammen med Bryan Adams, som også medvirker på indspilningen. Det nye album inkluderer også hits, der tidligere er indspillet af nogen af Bublé største helte, nemlig Bee Gees’ ”To Love Somebody”, Dean Martins ”Nevertheless (I’m In Love With You), Jacksons 5’s 70’er smash hit ”Who’s Loving You”, Jackie Wilsons ”To Be Loved”, og Elvis Presley klassikeen ”Have I Told You Lately”. Bublé får desuden besøg af Reese Witherspoon på den klassiske Frank og Nancy Sinatra duet ”Something Stupid”.

”Mit nye album handler om kærlighed, lykke, sjov og lækre ting. Det var vildt fantastisk at få lov til at arbejde med min gode ven og og samarbejdspartner Bob Rock, som har produceret hele albummet. Vi er et godt hold. Og så elsker jeg de sange vi har valgt denne gang.” kommenterer Michael Bublé.

Trackliste:
01: You Make Me Feel So Young
02: It's a Beautiful Day
03: To Love Somebody
04: Who's Lovin' You
05: Something Stupid (Feat. Reese Witherspoon)
06: Come Dance with Me
07: Close Your Eyes
08: After All (Feat. Bryan Adams)
09: Have I Told You Lately That I Love You (With Naturally)
10: To Be Loved
11: You've Got a Friend in Me
12: Nevertheless (I'm in Love with You) (feat. the Puppini Sisters)
13: I Got It Easy
14: Young at Heart