I perioden 1940 til 1945, er kampe mellem modstandere hård og blodig på Vestfronten. De tyske styrker og de allierede har været involveret i tank kampe i månedsvis. Dig, spilleren, kan nu opleve dette blodbad på ny - fra begge sider af fronten!

De allierede og tyskerne tager kamphandlingerne med på hver eneste gård på landet, hver eneste lille landsby og hver bro - med en nådesløs ihærdighed. Du vil opleve alt dette - helt tæt på!

I en tysk og en allieret kampagne, hver med 6 missioner, vil du deltage i 1941 tyske Western Advance og de allierede landinger i 1944. Din mission er at arbejde dig vej gennem Ardennerne med de tyske tanks eller at bane vejen for de allierede tropper, efter de lander i Normandiet og kæmper sig vej gennem Frankrig.

Kombiner den fantastiske 3D optik med et væld af detaljer, historisk korrekte fortællinger og, frem for alt, realistiske og farlige missioner, der alt i alt skaber et vidunderligt eventyr på skærmen, der forbliver virkelig autentisk ned til sidste pixel. Du vil ikke kun bekæmpe andre tanks - du bliver nødt til at påtage dig infantri og de massive kanoner på den franske kyst ... og glem ikke din modstanders Air Force!

Overlev alle missionerne og deltag i Open Warfare spil - og det betyder klatring i en tank efter eget valg og brug alle dine dræber-færdigheder!

Som en ekstra lille godbid, kan du også gøre dig fortjent til mange autentiske udmærkelser og medaljer!