Her møder du Giblet, Blaze, Stench og Zap - et elitehold af minioner, der med hjælp fra minionmesteren Gnarl spiller hovedrollen i Overlord Minions, som er et spændende og let tilgængeligt actiongådespil, der er designet med eneret for Nintendo DS. I Overlord Minions leder Overlord sit team af minioner på afstand.

Nintendo DS-stylusen bliver en forlængelse af hans onde vilje, og alle nøjagtige berøringer af skærmen er spilleren, der i skikkelse af Overlord leder, kommanderer og kombinerer minioner i kamp ved at pege på dem og sende dem i angreb mod fjender samt løser gåder som led i hans onde planer.

- Brug DS-stylusen til at kommandere og kombinere dine minioner i kamp og til at instruere dem til at løse gåder. Overlord Minions med 100 % touchscreen-styresystem gør spillet intuitivt, sjovt og let tilgængeligt.

- Du har kommandoen over et elitehold af minioner, som tager mod enhver ordre med et smil. Det gælder uanset, om de skal i kamp, om de sammensættes til at udføre kraftfulde angreb, eller de skal løse gåder.

- Overlord Minions er også kendetegnet af den karakteristiske humor i Overlord-serien, hvor der spilles på den drilagtige komedie baseret på minionernes narrestreger.