Tromle og Rockstjernen
I ”Tromle og Rockstjernen” skal Bob anlægge en havedam for rockstjernen Lennie Lazenby, og Tromle er lykkelig over at møde sit store idol. Imens er Vinni ved at lave en natursti og falder over nogle vildfarne ællinger, men takket være Lennie finder hun snart det perfekte hjem til dem!

Grab Får Høfeber
I ”Grab Får Høfeber” beder Gårdmand Græskar Bob om nogle gamle dæk til at holde en presenning nede på sin mark. Bob lover at smide dem af på vej over til Lasenby. Ude på marken begynder Grab at nyse. Bob bliver klar over, at han har høfeber, og sender ham hjem.

Tromle Dyrepasser
I ”Tromle Dyrepasser” finder Bob et pindsvin i vinterhi, da han skal sætte Gårdmand Græskars hytte i stand. Tromle ender med at passe det derhjemme, hvor det får sig en lur. Men der går kuk i den, mens pindsvinet sover!

Den Gakkede Golfbane
I ”Den Gakkede Golfbane” tager Vinni maskinerne med ud for at bygge en minigolfbane. Bob bliver hjemme for at samle en minimølle. Da Vinni kommer tilbage for at hente den, kan hun ikke se Bob nogen steder. Det er nemlig lykkedes Bob at bygge sig selv ind i den!

Smut Giver en Hånd
I ”Smut Giver en Hånd” skal Bob sætte en regnvandstank op på Gårdmand Græskars mark, mens Vinni bygger en legetøjsbåd til sin nevøs fødselsdag. En nysgerrig Smut ser Kranberg køre forbi med tanken og beslutter sig for at hjælpe.