Episode 31-33

Ingenting er som det ser ud til bag de veltrimmede ligusterhække i de pittoreske byer i det idylliske engelske grevskab Midsomer. Under det søvnige landsbylivs rolige overflade lurer mørke hemmeligheder, skandaler og rendyrket ondskab.
John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, eftertænksome og metodiske kriminalkommissær Barnaby.

Fiskerkongen / The Fisher King
Ved en arkæologisk udgravning i 1970 finder man et keltisk bæger og et ceremonielt spyd i den præhistoriske gravhøj Midsomer Barrow. En nat stjæler en ung mand spydet. Da han forlader stedet, hører han et højt skrig og gemmer sig. Han ser, at gravhøjens indgang er styrtet sammen. Skriget kom fra den mand, der blev dræbt af de faldende stenmasser.

Mord Efter Bogen / Sins Of Commission
Midsomer St. Michael er vært ved den tolvte årlige litteraturfestival i Midsomer. I år sopnsoreres den af Sam Callaghans bogforlag, og prisen uddeles af Maplin-stiftelsen, der bestpr af Tim Settingfield, Camilla Crofton og Grace Maplin, enke efter Conor Maplin, der engang var en begavet forfatter. I forbindelse med festivalen besøger Tims søster en forfatterven, som hun desværre finder død på trappeafsatsen...

Elskovsreden / The Maid In Splendour
"The Maid In Splendour" er en gammel pub og restaurant, der tidligere blev drevet af Michael BAnnerman, Midsomer Worthy's ukronede konge. Efter hustruens død har han haft to hjerteanfald, så nu drives pubben af hans søn Stephen og dennes kone Lorna. På pubben arbejder Jamie, og han er forelsket i Bella, der også arbejder på pubben. Hun gengælder dog ikke hans kærlighed, for hun har en hemmelig elsker. En aften følger Jamie efter hende til en forladt hytte, men da han åbner døren, mødes han af et gevær.