Kvinden, der revolutionerede reggaen: Natasja nåede at indspille opfølgelsen til hendes roste debut-album "Release" inden sin alt for tidlige død i 2007. "I Danmark Er Jeg Født" er en fantastisk videreudvikling fra "Release". Du kender sikkert allerede numrene "Op Med Ho'det" og "Ildebrand i Byen". En smuk afslutning på en alt for kort karriere.

Efter succes i Danmark, drømte Natasja om at blive reggaestjerne på Jamaica. Drømmen blev til virkelighed, men desværre ikke en virkelighed, hun nåede at opleve.

Natasjas sang "Calabria" var i 2008 nummer ét på Billboard`s Hot Dance Charts og den hittede både på Jamaica og i resten af verden. Imens blev hun en af de mest vindende artister i Danmark. Der er ingen dansksprogede album, der har solgt flere kopier end "I Danmark blev jeg født" i nyere tid, og singlen "Gi' mig Danmark tilbage" er et kæmpe og et opråb fra en ny generation.

I mere end 17 år arbejdede Natasja på sin karriere, men tragisk nok skulle hun ikke opleve sit store gennembrud. Efter at have spillet et show på Jamaica i juni 2007, forulykkede hun i en bil og omkom kort tid efter. Med i bilen sad også Natasjas bedste ven, Karen Mukupa, der overlevede ulykken. På daværende tidspunkt arbejdede Karen på en dokumentarfilm om Natasjas liv, og denne film (instrueret af Andreas Johnsen) havde verdenspremiere i 2008.

Trackliste:
01: Ildebrand I Byen feat. Pharfar
02: Gully Slang
03: Fi Er Min
04: Op Med Ho'det
05: Gi' Mig Danmark Tilbage
06: Mer Vil Ha Mer feat. Eaggerman
07: Gør Det feat. Yepha
08: Monaco feat. Bukki Blæs
09: Du Er Så Smuk Og Dejlig
10: Timerne Går feat. Mukupa og Luluu Soul
11: I Danmark Er Jeg Født