The Very Best Of er det niende opsamlingsalbum fra det amerikanske rockband The Doors. Albummet udkom i 2007 som fejring af bandets 40-års jubilæum.

Albummet samler de allerstørste hits fra rockbandet, udgivet i årene 1966 til 1971. Herpå kan du bl.a. nyde velkendte storhits som "The End", "Light My Fire", "Roadhouses Blues", "Riders On The Storm" og "Touch Me" samt mange flere!

CD 1
01: Break On Through
02: Strange Days
03: Alabama Song
04: Love Me Two Times
05: Light My Fire
06: Spanish Caravan
07: Crystal Ship
08: The Unknown Soldier
09: The End (full version)
10: People Are Strange
11: Back Door Man
12: Moonlight Drive
13: End Of The Night
14: Five To One
15: When The Music’s Over

CD 2
01: Bird Of Prey
02: Love Her Madly
03: Riders On The Storm
04: Orange County Suite
05: Runnin' Blue
06: Hello I Love You
07: The W.A.S.P. (Texas Radio & The Big Beat)
08: Stoned Immaculate
09: Soul Kitchen
10: Peace Frog
11: L.A. Woman
12: Waiting For The Sun
13: Touch Me
14: The Changeling
15: Wishful, Sinful
16: Love Street
17: The Ghost Song
18: Whiskey, Mystics and Men
19: Roadhouse Blues