Brink er en fordybende shooter, der blander single-player, co-op og multiplayer gameplay til en sømløs oplevelse, så du kan udvikle din karakter på tværs af alle former for spil.

Du bestemmer den rolle, du vil påtage dig i Brink's verden, når du kæmper for at redde dig selv og menneskeheden sidste tilflugt. Brink tilbyder en overbevisende blanding af dynamiske slagmarker, omfattende tilpasningsmuligheder og et innovativt kontrolsystem, der holder dig tilbage til mere.

En menneskeskabt flydende by kaldet Ark, bestående af hundreder af separate flydende øer, er på randen af ​​en fuldstændig borgerkrig. Oprindeligt bygget som et eksperimentelt selvforsynende og 100% grønt habitat, har den rapporterede hurtige stigning af jordens oceaner tvunget Ark til at blive en tilflugt for menneskeheden.

Fyldt med de originale arkfundamenter, deres efterkommere såvel som ti tusinder af flygtninge, findes ark i fuldstændig isolering fra resten af ​​verden. Med 25 års social uro har indbyggerne i Ark nået deres brudpunkt. Det er op til dig at bestemme fremtiden for Ark og den menneskelige race.Den nordiske udgave vil indeholde følgende eksklusive indhold:

Spred frygt blandt dine fjender med denne eksklusive karaktertilpasningspakke baseret på det verdensberømte DOOM-spil af id Software. Fyldt med et unikt sæt helvede tilpasningsmuligheder til både sikkerheds- og modstandsfigurer, vil DOOM-pakken få dig til at skille dig ud fra mængden og bringe helvede til arken.


Skift din BRINK-karakter ud med nye og eksklusive tilpasningsmuligheder. Indeholder et eksklusivt våben, en ny rækkevidde-vedhæftning, en glat kampmaske og en unik Dogtag body-tatovering, Spec Ops Pack vil sætte dig blandt Arks mest elitekrigere, når du kæmper om menneskehedens sidste tilflugt.

Spec Ops-pakken indeholder: