Alle gode kærlighedshistorier foregår i det engelske grevskab Cornwall! Det kunne man i hvert fald godt forledes til at tro, eftersom det er dér, de fleste af Rosamunde Pilchers romaner foregår. Og NANCHERROW er ingen undtagelse. Denne miniserie er en fortsættelse til “Vejen hjem” og byder på endnu en skøn buket af svære beslutninger, angst og god gammeldags romantik.

Efter sin fars død er Loveday (Katie Ryder Richardson) fast besluttet på at drive hans gods Nancherrow videre – koste hvad det vil. Tingene tager en drejning, da hun, på randen af en skilsmisse, støder på sin første store kærlighed Gus (Philipp Moog).

Seriens biroller, såsom lægens kone Judith (Lara-Joy Körner), enken Diana (Joanna Lumley) og Alex (Senta Berger), Gus’ smukke og stædige agent, har ikke blot en effekt på Lovedays kærlighedsliv, men bidrager også med deres egne interessante sideløbende historier.

Det, der får NANCHERROW til at stikke ud fra de fleste af Pilchers andre romaner, er den ekstra dybde i den grundlæggende kærlighedshistorie, der opstår ved, at hun lader historien foregå lige efter anden verdenskrig, så hun kan skildre situationer, hvor tidligere fjender bliver tvunget til at se hinanden i øjnene og gøre op med deres fordomme.

Men i bund og grund er denne film en klassisk Pilcher med alt det, som fans af genren ikke kan få nok af: Trekantsdramaer, omvæltende beslutninger og helt almindelige menneskers kaotiske og forvirrede søgen efter den eneste ene og forsøget på at få det til at holde til deres dages ende.