Efter i 1950'erne at have medvirket i den klassiske tv-serie PERRY MASON skabte den legendariske skuespiller Raymond Burr endnu en uforglemmelig karakter i 60'er-dramaet IRONSIDE.

Betjent Robert Ironside (Burr) fra San Francisco bliver lammet af et skud fra en snigskytte og må sidde i kørestol, men fortsætter sin jagt på forbrydere ved hjælp af en ombygget kassevogn og et hold dygtige medhjælpere, heriblandt den nyuddannede Ed Brown (Don Galloway), den smukke Eve Whitfield (Barbara Anderson) og den resocialiserede forbryder Mark Sanger (Don Mitchell).

Det er en intelligent og spændende serie, som udmærkede sig ved at have en handicappet hovedperson, en rollebesætning med blandet kulturel baggrund, en uforglemmelig kendingsmelodi komponeret af Quincy Jones og tidløse temaer, der tog fat i 60'ernes varme emner såsom hippier og borgerrettigheder.

Boks 3 indeholder afsnit 19-28 fra sæson 1, hvori der optræder gæstestjerner som Harrison Ford, Bruce Lee, Jack Lord, Susan Saint James, Gary Collins og David Carradine.

Episoder:
18: To Kill a Cop
19: The Lonely Hostage
20: The Challenge
21: All in a Day's Work
22: Something for Nothing
23: Barbara Who
24: Perfect Crime
25: Officer Bobby
26: Trip to Hashbury
27: Due Process of the Law
28: Return of the Hero