Rockstar præsenterer nu den komplette samling af GTA IV. Denne samling indeholder GTA IV-hovedpsillet og de to episoder:

 • Lost and Damned.

 • The Ballad of Gay Tony.

  GTA IV:

  Hvad betyder den amerikanske drøm idag?

  For Niko Bellic der lige er stået af båden fra Europa, er det et håb om at undslippe sin fortid.

  For hans fætter, Roman, er det en vision om, at de sammen kan finde rigdom I Liberty City, porten til mulighedernes land.

  Mens de stifter mere og mere gæld og bliver trukket dybere ned i den kriminelle underverden af en række svindlere, tyve og sociopater, opdager de at virkeligheden er langt fra deres drøm i en by der forguder penge og status, og er himmelen for de, der har dem og et levende mareridt for de, der ikke har nogen...

  GTA IV - Lost and Damned:

  Johnny er et erfaren medlem af The Lost, en notorisk motorcykelbande. Johnny har skabt forretningsmuligheder for The Lost i Liberty City, men hans loyalitet må først og fremmest være overfor det rygmærke han bærer og til Billy Grey, The Losts præsident. Men da Billy vender tilbage fra afvænning er han fast besluttet på, at der skal være blodudgydelser, så Johnny finder lige pludseligt sig selv midt i en ond bandekrig om kontrol over en by som er ødelagt er vold og korruption.

  Kan broderskabet overleve?

  Spil nye missioner med endnu flere våben end i hovedspillet som f.eks. en granatkaster og et oversavet jagtgevær. De nye våben bliver tilgængelig i både single player og det nye multiplayer. Der er desuden kommet nye køretøjer i form af en samling af motorcykler bl.a. Johnnys egen speciallavet kraftige chopper.

  GTA IV - The Ballad of Gay Tony:

  The Ballad of Gay Tony giver Liberty City en overdosis af våben, glitter og overflod. Som Luis Lopez, deltids gangster og fuldtids assistent til den legendariske natklubsdirektør Tony Prince (a.k.a. "Gay Tony"), skal spiller kæmpe med familie og venners loyalitet og usikkerheden om, hvem der er ægte og hvem der er falsk i en verden, hvor alle har en pris.

  Spil nye missioner med flere våben som f.eks. Sticky Bombs og en avanceret sniper riffel, og nye og kraftfulde shotguns og maskingevær. Derudover er der kommet flere fartøjer som f.eks. ekstravagante nye biler og en samling af specialfartøjer inkluderende en angrebshelikopter og en N.O.O.S.E. APC.