Billy Ray Cyrus har samlet ni velkendte numre på ét fantastisk opsamlingsalbum. Med Cyrus' The Best of Cover To Cover kan du nyde velkendte countryhits som "Somebody New", "It's All The Same To Me" og "In The Heart Of A Woman" m.fl.


01: It's All The Same To Me
02: Cover To Cover
03: Bluegrass State Of Mind
04: Trail Of Tears
05: One Last Thrill
06: Storm In The Heartland
07: Words By Heart
08: Somebody New
09: In The Heart Of A Woman