En fantastisk nyindspilning af Agatha Christies kendte belgiske detektiv Hercule Poirot (David Suchet ), som altid havner i uforklarlige mysterier med sin ven kaptajn Hastings (Hugh Fraser). Fra England til Middelhavet tager han kampen op mod mordere, tyve og bedragere i en fængslende række af forbrydelser.

Indeholder følgende episoder:

Mordet På Roger Ackroyd / The Murder Of Roger Ackroyd
Den belgiske detektiv Herecule Poirot er for nylig gået på pension fra det job, som han beskriver som "det mest perverst fascinerende, der findes - at forstå menneskets natur". Han bor i den idylliske by Kings Abbott, da mordet på hans ven og nabo, den velhavende industrimagnat Roger Ackroyd, får Poirots legendariske små grå celler til at vågne til live igen.

Den Billige Lejlighed / The Adventure Of The Cheap Flat
Herecule Poirot møder et ungt par, som har haft det utrolige held at finde en moderne lejlighed i London til en lav husleje. Det vækker Poirots nysgerrighed, og han beslutter sig for at lade som om, han flytter ind i ejendommen. Flytningen betyder, at Christies charmerende, excentriske helt bliver involveret i en hemmelig FBI-undersøgelse om hemmelige undervandsplaner, som er blevet stjålet af mafiaen.

Lord Edgwares Endeligt / Lord Edgware Dies
Tilbage i London og genforenet med sine venner synes Poitot, at hans liv er perfekt, undtagen på ét punkt - han savner en mordgåde. Efter en fornøjelig aften i byen bliver han præsenteret for en berømt skuespillerinde, og går med til at møde hendes mand, Lord Edgware, for at forsøge at få ham til at acceptere hendes ønske om skilsmisse. Efter at have hævdet, at han allerede har imødekommet Janes ønsker, bliver den gamle mand fundet myrdet.

Den Bortførte Premierminister / The Kidnapped Prime Minister
Poirot bliver tilkaldt fra højeste sted, da premierministeren bliver kidnappet i Frankrig på vej til en nedrustningskonference. 32 timer før konferencen skal løbe af stabelen forbløffer Poirot regeringen ved at afvise at rejse over Kanalen og i stedet insistere på at foretage opklaringen i England.