menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.285 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

The Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition - PS5

Se alt i Smølferne

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition

SerieSmølferne
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenrePlatform
TagsThe Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om The Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition

SerieSmølferne
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenrePlatform
TagsThe Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil betyder meget for os.

Hos dvdoo.dk er lidenskaben for spil enorm. Vi er rigtig glade, når vi kan viderebringe passionen for spil til vores kunder via vores store udvalg af spil. Spilverdenen rummer mange genrer og kombineret med vores enorme udvalg, så er det lige før vi kan garantere, at vi har præcist det spil på hylderne, som du lige står og mangler.

Udvalget vi kan præsentere, er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Fifa, Battlefield og GTA til ældre klassikere som Age Of Empires, Tekken og Donkey Kong. Det er ikke nogen hindring om du har en ældre konsol, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Hvis spillet som du søger ikke er til dig, men derimod til den yngre årgang, så eksisterer der mange udfordringer med læring til de små. Lige fra Smølferne og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Lego Star Wars og Pokemon til de lidt større.

Vi håber, at bare en smule af vores lidenskab for spil smitter af på dig, og at du får stor fornøjelse ud af The Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition, når du vælger at sætte det på PS5. Rigtig god fornøjelse.

En verden fuld af spil, film og musik siden slutningen af 1990'erne.

I Danmark har vi eksisteret siden 1999, og vi hører derfor til blandt landets ældste filmbutikker på internettet. Ser man på tværs af alle markeder er vi endvidere også en af Danmarks ældste webshops. Som vores navn antyder, var det primært DVD produkter vi havde i vores sortiment, da vi etablerede vores onlinebutik. Og i årenes løb, mens lidenskaben for film blev større og større og nye filmformater opstod, blev vores tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken grundlagt. Det faldt os derfor naturligt, at vores kunder også skulle få dvdoo.dk som fast forhandler af spil og CD'er.

Hos dvdoo.dk har vi fokus på at kunden får en god oplevelse. Og med mere end 10 års indsigt i branchen har vi fået opbygget et deltaljeret kendskab til, hvad kunder har af ønsker og forventninger til lige netop vores internetbutik. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store interesse i universet af spil, musik og film skinner klart igennem, og at det smitter af på dig, når du besøger vores univers af underholdning.

Du finder tit svar i vores FAQ, såfremt du måtte ligge inde med spørgsmål. Er du stadig i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som er parat til at hjælpe dig via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners