menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.280 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

The Last Of Us Part I - PS5

Se alt i The Last Of Us

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Last Of Us Part I

SerieThe Last Of Us
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsThe Last Of Us Part I, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om The Last Of Us Part I

SerieThe Last Of Us
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsThe Last Of Us Part I, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Hos dvdoo er vi meget interesserede i spil. En lidenskab vi er begejstrede for at kunne bringe videre til kunderne via det brede udvalg, som vi har i kategorien spil. Grundet vores enorme udvalg og mange genrer indenfor spiluniverset, er vi sikre på, at du hos os kan finde netop det spil, du leder efter.

Udvalget hos os er stort fra de nyeste udgaver af Simulatorspil, Assasins Creed og Battlefield til klassiske spil som Civilization, Red Alert og Age Of Empires. Det er ikke en hindring om du har en gammel konsol, da vi har spil til så godt som alle slags konsoller.

Hvis spillet som du søger ikke er til dig, men derimod til dit barn, så finder du spil på dvdoo, som udfordrer børnene til at tænke sig om. Lige fra Pixeline og Ni Hao Kai-Lan til de allermindste og Lego Star Wars og Disney Infinity til de store.

Vi håber, at vores egen interesse for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at The Last Of Us Part I vil give dig masser af gode spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din PS5. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Musik, spil og film fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag Danmarks ældste forhandler af film online. Faktisk er vi også en af landets ældste onlineshops på tværs af alle markeder. Da vi blev etableret, var det som en online DVD butik. Og som årene er gået, mens passionen for nye filmformater og film blot blev ved med at vokse, begyndte kærligheden for musikken og spiluniverset at tage form. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os en selvfølge.

Det er vigtigt for os, at vi altid har fokus på, og får skabt, den gode kundeoplevelse. Og med nu mere end et årtis indsigt i denne branche har vi fået opbygget et deltaljeret kendskab til, hvad du som kunde har af forventninger, når du besøger vores webshop. For os er det afgørende, at vores dybe kærlighed for film-, spil- og musikuniverset tydeligt skinner igennem, og påvirker dig når du kommer forbi vores underholdningsunivers.

Spørgsmål til musik, spil eller film kan du ofte finde gode svar på i vores omfattende FAQ. Er du stadig i tvivl er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice som er parat til at hjælpe dig via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners