menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.283 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Oddworld: Soulstorm - Day 1 Edition - PS5

Se alt i Oddworld

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Oddworld: Soulstorm - Day 1 Edition

SerieOddworld
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsOddworld: Soulstorm, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om Oddworld: Soulstorm - Day 1 Edition

SerieOddworld
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsOddworld: Soulstorm, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil betyder meget for dvdoo.dk.

Passionen for spil er stor hos os. Det er selvfølgelig en interesse, som vi er glade for at kunne viderebringe til kunderne på grund af det kæmpe udvalg i spilsektionen. Takket være det kæmpe udvalg og adskillige genrer indenfor spil, er det lige før vi kan garantere, at vi har præcist det spil på hylderne, som du er på udkig efter.

Vores sortiment er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Sims, Fifa og simulatorspil til sikre klassikere som Counter Strike 1.6, Civilization og Red Alert. Om du har en ny eller gammel spillekonsol er heller ikke nogen hindring, da vi har spil til næsten alle spilkonsoller.

Hvis du ikke er på jagt efter et spil til dig selv, men derimod til din dreng eller pige, så har dvdoo også masser til de små i form af lærerige og motiverende spil. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Pokemon til de store.

Vi håber, at vores interesse har smittet dig - bare lidt, og at du får mest muligt ud af Oddworld: Soulstorm - Day 1 Edition, når det bliver sat i PS5. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Et univers fuld af spil, film og musik siden slutningen af 1990'erne.

Som forhandler af musik, spil og film online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som Danmarks ældste underholdningsbutik på nettet. Vi er faktisk også en af landets ældste online butikker på tværs af alle markeder. Vi blev etbaleret som en onlineshop udelukkende med salg af DVD film. Og som tiden er gået, mens passionen for film blev ved med at vokse og nye filmformater kom på markedet, begyndte en interesse for musik og spil at spire. Så det var for os en selvfølge, at vores kunder også skulle have en mulighed for at købe deres spil og CD'er hos dvdoo.dk.

Vi har hele tiden fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Og efterhånden har de mange års erfaring i denne branche givet os et farverigt og deltaljeret billede af, hvilke ønsker kunderne har, når de søger efter film, musik eller spil hos os. For os er det vigtigt, at vores dybe lidenskab for film-, spil- og musikuniverset tydeligt skinner igennem, og smitter positivt af på enhver, der besøger vores univers af topunderholdning.

Har du et eller flere spørgsmål til film, musik eller spil kan du ofte finde svar i vores FAQ. Alternativt kan du også skrive en e-mail eller ringe til vores kundeservice såfremt du fortsat har brug for assistance. Rigtig god fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners