menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.122 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Marvel Spider-Man Miles Morales - PS5

Se alt i Marvel Miles Morales Spider Man

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Marvel Spider-Man Miles Morales

SerieMarvel Miles Morales Spider Man
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionFree-Roam
TagsMarvel Spider, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om Marvel Spider-Man Miles Morales

SerieMarvel Miles Morales Spider Man
PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionFree-Roam
TagsMarvel Spider, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle former for spil.

Hos dvdoo har vi en enorm lidenskab for spil. En lidenskab vi er glade for at kunne viderebringe til kunderne via det store udvalg, som vi har i kategorien spil. Vi har forskellige genrer og kombineret med det enorme udvalg af spil, så er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du har i kikkerten.

Vi spænder bredt, hvad angår vores sortiment fra de seneste varianter af Sims, Battlefield og Assasins Creed til klassiske spil som Tekken, Mario Kart og Age Of Empires. En gammel spillekonsol er bestemt ikke nogen forhindring for at kunne spille, da vi har spil til så godt som alle spilkonsoller.

Er det en gaveidé, du leder efter, i stedet for noget til dig selv, men snarere noget til den yngre årgang, så har dvdoo.dk også masser til de mindste i form af lærerige og motiverende spil. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Super Mario til de lidt ældre børn.

Det er vores håb, at vores egen interesse for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at du bliver rigtig glad for Marvel Spider-Man Miles Morales, når du er klar på underholdning i selskab med din PS5. Rigtig god fornøjelse.

En verden fyldt med musik, film og spil siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk er den ældste filmbutik online i Danmark, da vi har solgt spil, musik og film siden 1999. Sammenligner man dvdoo med de andre markeder, er vi derudover også blandt Danmarks ældste webbutikker. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en online DVD butik. Og som årene er gået, mens begejstringen for film blev større og større og nye filmformater kom på markedet, begyndte en kærlighed for musik og spil at spire. Derfor var det helt naturligt, at spil og CD'er endte med at blive en naturlig del af vores udvalg.

Hos dvdoo.dk har vi fokus på den gode kundeoplevelse. Og med nu mere end et årtis erfaring i branchen har vi fået opbygget et grundigt kendskab til, hvad kunder har af ønsker og forventninger til lige netop vores netshop. Vi håber at vores interesse i film, spil og musik brænder tydeligt igennem, og smitter af, ikke kun på dig, men også på alle andre, der besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du tit et svar i vores FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan tage fat i os enten per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg i vores onlinebutik bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners