menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.284 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Kao The Kangaroo - PS5

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Kao The Kangaroo

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionPlatform
TagsKao The Kangaroo, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om Kao The Kangaroo

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionPlatform
TagsKao The Kangaroo, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle typer spil.

Hos dvdoo har vi en stor lidenskab for spil. Det er selvfølgelig en lidenskab, som vi er glade for at kunne videregive til kunderne via det brede spiludvalg. Vi har et enormt udvalg af spil og kombineret med de forskellige genrer, så er det lige før, at vi kan garantere, at du hos os hver gang kan finde netop det spil, du leder efter.

Udvalget hos dvdoo.dk er bredt fra de seneste udgaver af GTA, Sims og Fifa til udødelige klassikere som Counter Strike 1.6, Mario Kart og Tekken. Det er bestemt ikke nogen hindring om du ligger inde med en gammel spillekonsol, da vi kan fremskaffe spil til næsten alle og enhver.

Hvis spillet som du leder efter ikke er til dig selv, men mere til dine børn, så kan du nemt finde spil, som udfordrer de små og som giver dem læring. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Lego Star Wars til de store.

Vi bliver glade hvis vores store spilinteresse har en indvirkning på dig, og at du får stor glæde af Kao The Kangaroo, når du er klar på underholdning i selskab med din PS5. God fornøjelse.

Siden slutningen af 1990'erne har vi været forhandler af musik, film og spil fra hele verden.

Dvdoo.dk blev etableret i 1999, og er blandt landets ældste forhandlere af film på internettet. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste netbutikker i landet på tværs af alle de øvrige markeder. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som tiden gik, mens der kom nye filmformater på markedet og vores lidenskab for film blot blev ved med at vokse, begyndte kærligheden for musikken og spiluniverset at gro. Det var derfor indlysende for os, at vores kunder også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af CD'er og spil.

Hele tiden at bestræbe os på at skabe gode kundeoplevelser har altid været vigtigt for dvdoo.dk. Og efterhånden har de mange års indsigt i branchen givet os et farverigt og deltaljeret billede af, hvilke ønsker kunderne har, når de vælger at benytte vores netshop. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store interesse i universet af film, spil og musik klart skinner igennem, og smitter af på dig og alle andre, der besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Du finder tit svar i vores FAQ, såfremt du måtte ligge inde med spørgsmål. Er du stadig i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice som er klar til at assistere dig per telefon eller via e-mail. Rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores internetbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners