menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.143 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Ghostwire Tokyo - PS5

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Ghostwire Tokyo

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionRpg
TagsGhostwire Tokyo, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om Ghostwire Tokyo

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionRpg
TagsGhostwire Tokyo, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil betyder meget for os.

Vi har en kæmpe interesse for spil her på dvdoo.dk. Denne store interesse videregiver vi gerne til vores kunder via det brede spiludvalg. Med det brede udvalg i spil community’et og de mange genrer in mente, er det tæt på, at vi tør garantere, at du hos os altid kan finde nøjagtig det spil, du søger.

Vores sortiment spænder bredt fra spritnye udgivelser af Skylanders, Battlefield og GTA til klassiske spil som Civilization, Donkey Kong og Counter Strike 1.6. Det er bestemt ikke nogen hindring selvom du ligger inde med en ældre spillekonsol, da vi kan tilbyde spil til næsten alle.

Er det ikke et spil til dig du er på jagt efter, men derimod til den yngre årgang, så eksisterer der en hel masse udfordringer med læring til de små. Lige fra Dora Udforskeren og Pixeline til de yngste og Lego Star Wars og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt større børn.

Vi håber, at bare en smule af vores lidenskab for spil smitter af på dig, og at du tit vil spille Ghostwire Tokyo, når du sætter det i PS5. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Musik, film og spil fra overalt i verden siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk er den ældste forhandler af film online i Danmark, da vi har solgt spil, film og musik siden 1999. Hvis man sammenligner vores onlineshop med de øvrige markeder, har vi derudover en af Danmarks ældste webshops. Det var kun DVD produkter vi havde fokus på, da vi etablerede vores netbutik. Og som årene gik, mens lidenskaben for nye filmformater og film blot fortsatte med at vokse, begyndte en interesse for spil og musik at gro. Derfor var det indlysende, at spil og CD'er endte med at blive en fast del af vores udvalg.

Konstant at arbejde for gode oplevelser for kunden har altid været vigtigt for os. Og de mange års erfaring som forhandler af film, spil og musik på nettet har givet os stor indblik i, hvad du som kunde forventer, når du besøger os. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb lidenskab for spil, musik og film og vi håber at denne digitale kærlighed brænder helt igennem, og at det smitter af på dig, når du besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Har du spørgsmål til film, spil eller musik kan du ofte finde svar i vores FAQ sektion. Vores kundeservice står derudover altid til din rådighed til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan kontakte os enten per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg i vores webbutik bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners