menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.335 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Exodemon - PS5

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Exodemon

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreFirst Person ShooterPlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsExodemon, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om Exodemon

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreFirst Person ShooterPlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsExodemon, Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Hos dvdoo er vi opslugt af spil. Vi er overordentlig glade for at kunne bringe denne passion videre til hver enkelt kunde via det store udvalg vi har i spillekategorien. Takket være det enorme udvalg og adskillige spilgenrer, er det tæt på, at vi kan garantere, at du hos dvdoo altid kan finde netop det spil, du er på udkig efter.

Udvalget hos dvdoo er bredt fra de nyeste udgaver af Sims, GTA og Battlefield til spil som Tekken, Civilization og Age Of Empires. Alderen på din konsol er ikke nødvendigvis en stopklods, da vi kan tilbyde spil til alle.

Er det en god gave, du leder efter, i stedet for noget til dig selv, men snarere noget til dit barn, så tilbyder vi også et utal af lærerige og udfordrende spil til de små. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan til de mindre og Pokemon og Super Mario til de lidt større børn.

Vi håber vores lidenskab for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Exodemon skaber glæde hver gang, du sætter det i PS5. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Et univers fuld af film, musik og spil siden slutningen af 1990'erne.

Som forhandler af musik, spil og film online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som Danmarks ældste filmbutik på internettet. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste online butikker i Danmark på tværs af alle de øvrige markeder. Som vores navn antyder, var det udelukkende DVD film vi havde i vores sortiment, da vi startede vores webbutik. Og som tiden gik, mens lidenskaben for nye filmformater og film blot fortsatte med at gro, startede interessen for spiluniverset og musikken. Derfor var det helt naturligt, at spil og CD'er blev en fast del af vores sortiment.

Vi har konstant fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Og med tiden har de mange års indsigt i branchen givet os et deltaljeret og farverigt billede af, hvilke forventninger kunder har, når de besøger vores netshop. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store passion for universet af musik, film og spil skinner klart igennem, og smitter positivt af på enhver, der besøger vores univers af underholdning.

Spørgsmål til musik, film eller spil kan du tit finde svar på i vores FAQ. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, der altid hjælper med et smil. Rigtig god fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners