menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.283 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Assetto Corsa Competizione - Day One Edition - PS5

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Assetto Corsa Competizione (Day One Edition)

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRacing
TagsAssetto Corsa Competizione (Day One Edition), Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Fakta om Assetto Corsa Competizione (Day One Edition)

PlatformPS5
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRacing
TagsAssetto Corsa Competizione (Day One Edition), Til Ps5, Playstation 5, Ps 5, Playstation5

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Hos dvdoo.dk er vi meget passionerede når det kommer til spil. Vi er begejstrede over at kunne give denne lidenskab videre til hver enkelt kunde via det store spiludvalg. Med de mange genrer og det brede udvalg i spil community’et in mente, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du er på jagt efter.

Vi favner bredt, når det kommer til sortimentet fra de nyeste udgaver af GTA, Sims og Battlefield til spil som Red Alert, Mario Kart og Counter Strike 1.6. En gammel spillekonsol er bestemt ikke en hindring for at kunne spille, da vores sortiment indeholder spil til enhver.

Hvis spillet som du søger ikke er til dig selv, men i stedet til børn, så har vi også masser til de små i form af lærerige og motiverende spil. Lige fra Smølferne og Dora Udforskeren til familiens yngste medlemmer og Super Mario og Teenage Mutant Ninja Turtles til de større børn.

Vi håber vores lidenskab for spil smitter bare lidt af på dig, og at du får så meget som muligt ud af Assetto Corsa Competizione (Day One Edition), når du sætter det på PS5. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Film, musik og spil fra overalt i verden siden 1999.

Vi er Danmarks ældste forhandler af film på internettet, da vi har eksisteret siden 1999. På tværs af de øvrige markeder er vi derudover blandt Danmarks ældste internetbutikker. Vi startede op som en netshop udelukkende med salg af DVD film. Og som tiden er gået, mens lidenskaben for nye filmformater og film blot blev ved med at gro, blev vores tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken grundlagt. Derfor faldt det os naturligt, at både CD'er og spil skulle være i dvdoo.dk's sortiment.

Hos dvdoo.dk har vi altid haft fuld fokus på den gode kundeoplevelse. Det branchekendskab som vi har oparbejdet efter mere end 10 år giver os detaljeret og omfattende viden om, hvad du som kunde har af ønsker, når du besøger vores webshop. For os er det vigtigt, at vores dybe lidenskab for musik-, film- og spiluniverset skinner tydeligt igennem, og smitter af på dig og alle andre, der besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af musik, spil eller film i vores omfattende FAQ. Vores kundeservice står derudover altid til rådighed for dig til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan få fat i os enten per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners