menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.280 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Zen Studios Vr Collection - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Zen Studios Vr Collection

PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreVr
TagsZen Studios Vr Collection, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Zen Studios Vr Collection

PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreVr
TagsZen Studios Vr Collection, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil er højt værdsat hos os.

Hos dvdoo har vi en enorm passion for spil. Vi er mere end glade, når vi kan formidle lidenskaben for spil videre til vores kunder via vores store udvalg i spillekategorien. Grundet vores store udvalg og mange genrer indenfor spilverdenen, er vi sikre på, at du hos os kan finde lige nøjagtig det spil, du er på jagt efter.

Vi spænder bredt, når det kommer til sortimentet fra de seneste versioner af Simulatorspil, Skylanders og GTA til spil som Mario Kart, Donkey Kong og Age Of Empires. Er din konsol af ældre dato, behøver du ikke nødvendigvis fortvivle, for vi har spillene til enhver.

Leder du efter en gaveidé, frem for at udvide din egen spilsamling, men i stedet til din pige eller dreng, så kan du uden problemer finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem leg og læring. Lige fra Dora Udforskeren og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Super Mario til de større børn.

Vi håber, at bare en smule af vores lidenskab for spil smitter af på dig, og at du får mest muligt ud af Zen Studios Vr Collection, når du vælger at sætte det på PS4. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Film, spil og musik fra overalt i verden siden 1999.

Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og er blandt landets ældste filmbutikker online. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste netbutikker i landet på tværs af de øvrige markeder. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en online DVD butik. Og som tiden er gået, mens der kom nye filmformater på markedet og vores passion for film blot blev ved med at vokse, begyndte en kærlighed for musik og spil at spire. Derfor var det selvsagt, at både CD'er og spil skulle være i dvdoo.dk's sortiment.

Hos dvdoo.dk har vi fokus på at kunden får en god oplevelse. Og med mere end et årtis erfaring i denne branche har vi fået opbygget et grundigt kendskab til, hvad man som kunde har af ønsker og forventninger til netop vores onlineshop. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb lidenskab for film, spil og musik og vi håber at denne digitale kærlighed brænder igennem, og smitter af på alle, som besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du ofte svaret i vores FAQ. Du er naturligvis også velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, som altid hjælper med et smil. Vi håber dit besøg i vores netbutik bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners