menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.280 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Wild At Heart - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Wild At Heart

PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePuzzle
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsWild At Heart, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Wild At Heart

PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePuzzle
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsWild At Heart, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Hos dvdoo er vi meget interesserede i spil. Denne store lidenskab viderebringer vi gladeligt til kunderne via vores kæmpe udvalg indenfor spil-kategorien. Takket være det kæmpe udvalg og de adskillige genrer indenfor spil, er vi sikre på, at du hos dvdoo kan finde lige netop det spil, du leder efter.

Det sortiment vi har, favner bredt fra de seneste udgaver af Fifa, Assasins Creed og Skylanders til klassiske spil som Red Alert, Counter Strike 1.6 og Age Of Empires. Det er ikke en hindring selvom du har en ældre spillekonsol, da vi har spillene til så godt som alle former for konsoller.

Hvis spillet som du søger ikke er til dig selv, men snarere noget til din pige eller dreng, så tilbyder vi også en hel masse lærerige og udfordrende spil til de mindste. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan til de mindre og Teenage Mutant Ninja Turtles og Lego Star Wars til de lidt større.

Vi håber vores lidenskab for spil smitter bare lidt af på dig, og at du får mest muligt ud af Wild At Heart, når det bliver sat i PS4. Vi ønsker dig god fornøjelse.

Siden 1999 har vi været forhandler af musik, film og spil fra hele verden.

Dvdoo.dk blev startet i 1999, og er blandt landets ældste filmbutikker online. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste online butikker i Danmark på tværs af alle de øvrige markeder. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og i årenes løb, mens begejstringen for nye filmformater og film blot blev ved med at vokse, blev en tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken grundlagt. Så det varede ikke længe før vi også havde spil og musik CD'er i vores sortiment.

Vi har altid haft fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Det kendskab til branchen som vi har opbygget efter mere end 10 år giver os detaljeret og omfattende viden om, hvad kunder ønsker, når de benytter dvdoo.dk. For os er det afgørende, at vores dybe interesse i film-, spil- og musikuniverset skinner tydeligt igennem, og præger alle, som besøger vores store verden af topunderholdning.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en god FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Du kan også ringe eller sende en e-mail til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have yderligere spørgsmål - de er altid klar til at hjælpe dig med et glimt i øjet og godt humør. Rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores webbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners