menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Until Dawn: Rush Of Blood - Uk - Vr - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Until Dawn: Rush Of Blood (Uk) (Vr)

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreFirst Person ShooterVr
ProducentSony
TagsUntil Dawn: Rush Of Blood (Uk) (Vr), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Until Dawn: Rush Of Blood (Uk) (Vr)

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreFirst Person ShooterVr
ProducentSony
TagsUntil Dawn: Rush Of Blood (Uk) (Vr), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om alle slags spil.

Hos dvdoo har vi en enorm interesse for spil. Det er naturligvis en lidenskab, som vi er glade for at kunne bringe videre til kunderne via vores store udvalg indenfor kategorien spil. Med det store udvalg i spil community’et og de mange genrer in mente, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du har i kikkerten.

Vi spænder bredt, hvad angår vores sortiment fra de seneste versioner af Assasins Creed, simulatorspil og Sims til udødelige klassikere som Tekken, Age Of Empires og Donkey Kong. Er din spillekonsol af ældre dato, skal du ikke nødvendigvis fortvivle, da vi kan skaffe spil til næsten alle og enhver.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du søger, men snarere noget til din dreng eller pige, så har vi også masser til de små i form af motiverende og lærerige spil. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Dora Udforskeren til de yngste og Disney Infinity og Pokemon til de lidt ældre børn.

Vi bliver glade hvis vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du får så meget som muligt ud af Until Dawn: Rush Of Blood (Uk) (Vr), når du vælger at sætte det i PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Musik, spil og film fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag Danmarks ældste filmbutik online. På tværs af alle markeder er vi derudover en af landets ældste webbutikker. Vi blev etbaleret som en onlineshop udelukkende med salg af DVD. Og i årenes løb, mens flere filmformater kom frem og vores passion for film bare fortsatte med at vokse, blev vores store interesse for både musik og spil vakt til live. Derfor var der ingen tvivl om, at både spil og CD'er skulle være i dvdoo.dk's sortiment.

At skabe den bedste oplevelse for kunden, er noget vi konstant bestræber os på. Det kendskab til branchen som vi har opbygget efter mere end et årti giver os omfattende og detaljeret viden om, hvad du som kunde har af ønsker, når du kommer forbi vores netbutik. Der må slet ikke være tvivl om vores store passion for og interesse i spil, film og musik og vi håber denne kærlighed tydeliggøres, og at det smitter af på dig, når du besøger vores verden af underholdning.

Vi har en stor FAQ hvor du som oftest kan finde svar på dine spørgsmål til spil, film eller musik. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at hjælpe dig per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg i vores netbutik bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

27.246 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners