menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.287 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Uncharted: The Nathan Drake Collection - Playstation Hits - Nordic - PS4

Se alt i Playstation Hits Uncharted

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Uncharted: The Nathan Drake Collection - Playstation Hits - Nordic

SeriePlaystation Hits Uncharted
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventureSurvival
TagsUncharted: The Nathan Drake Collection, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Uncharted: The Nathan Drake Collection - Playstation Hits - Nordic

SeriePlaystation Hits Uncharted
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventureSurvival
TagsUncharted: The Nathan Drake Collection, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af alle typer spil.

Vi har en enorm passion for spil her på dvdoo.dk. Den store spilinteresse er noget vi gladeligt bringer videre til hver enkelt kunde via det store udvalg vi har i spillekategorien. Takket være de adskillige genrer indenfor spil og det enorme udvalg, er vi sikre på, at du hos os kan få præcist det spil, du leder efter.

Sortimentet vi kan præsentere, er meget bredt fra de seneste udgaver af Fifa, GTA og simulatorspil til klassiske spil som Counter Strike 1.6, Red Alert og Age Of Empires. Der er ikke nogen grund til at bekymre sig om en spillekonsol er af ældre dato, da vi har spil til næsten alle former for spilkonsoller.

Er det en gaveidé, du leder efter, frem for noget til dig selv, men mere til dine børn, så kan du uden problemer finde spil, som udfordrer dine børn og fodrer dem med leg og læring. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de lidt større.

Vi bliver glade hvis vores store interesse for spil indvirker bare lidt på dig, og at Uncharted: The Nathan Drake Collection - Playstation Hits - Nordic vil betyde mange gode spilletimer, når du sætter det i PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Musik, film og spil fra hele verden siden 1999.

Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, og derfor hører vi til landets ældste forhandlere af film online. Ser man på tværs af de øvrige markeder er vi endvidere også en af landets ældste internetbutikker. Som vores navn antyder, var det kun DVD film vi havde i vores sortiment, da vi etablerede vores onlineshop. Og som årene gik, mens flere filmformater kom til og vores begejstring for film bare blev ved at gro, begyndte kærligheden for spiluniverset og musikken at forme sig. Det faldt os derfor naturligt, at vores kunder også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af CD'er og spil.

Vi har altid haft fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Det kendskab til branchen som vi har opbygget efter mere end 10 år giver os detaljeret og omfattende viden om, hvilke ønsker kunder har, når de kommer forbi vores webbutik. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe passion for spil-, musik- og filmuniverset skinner igennem, og at det smitter af på dig, når du besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Du finder som regel svar i vores FAQ, såfremt du måtte have spørgsmål. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, som altid hjælper med et smil. Vi håber dit besøg i vores webshop bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners