menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.117 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

The Lord Of The Rings: Gollum - PS4

Se alt i Lord Of The Rings Ringenes Herre

419,95 kr
 • Forudbestil nu
 • Levering: 01/09/2022
 • 30 dages returret

Fakta om The Lord Of The Rings: Gollum

SerieLord Of The Rings Ringenes Herre
PlatformPS4
Udgivelsesdato01/09/2022
GenreActionAdventure
TagsThe Lord Of The Rings: Gollum, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om The Lord Of The Rings: Gollum

SerieLord Of The Rings Ringenes Herre
PlatformPS4
Udgivelsesdato01/09/2022
GenreActionAdventure
TagsThe Lord Of The Rings: Gollum, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Vi har en stor interesse for spil her på dvdoo.dk. Det er selvfølgelig en passion, som vi er glade for at kunne bringe videre til kunderne via vores kæmpe udvalg indenfor spil-kategorien. Grundet vores brede udvalg og mange genrer indenfor spilverdenen, er det lige før, at vi kan garantere, at du hos os hver gang kan finde netop det spil, du søger.

Vi favner bredt, hvad angår vores sortiment fra de seneste udgaver af Simulatorspil, Skylanders og Fifa til sikre klassikere som Red Alert, Counter Strike 1.6 og Age Of Empires. Om du har en ny eller en gammel spillekonsol er ikke nogen hindring, da vores sortiment indeholder spil til alle.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du er på jagt efter, men derimod til børn, så har vi også masser til de mindste i form af lærerige og motiverende spil. Lige fra Pixeline og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt ældre børn.

Vi håber, at vores passion har smittet dig bare lidt, og at du får stor glæde af The Lord Of The Rings: Gollum, når det bliver sat i PS4. Rigtig god fornøjelse.

Et univers af musik, spil og film siden slutningen af 1990'erne.

Som forhandler af spil, film og musik online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste filmbutik på internettet. Faktisk er vi også en af landets ældste onlineshops på tværs af alle markeder. Som navnet dvdoo.dk antyder, var det udelukkende DVD produkter vi havde på hylderne, da vi etablerede vores onlinebutik. Og i årenes løb, mens der kom nye filmformater på markedet og vores passion for film blot blev ved med at vokse, begyndte kærligheden for musikken og spiluniverset at forme sig. Derfor var det en selvfølge, at spil og CD'er blev en fast del af vores udvalg.

Vi bestræber os hele tiden på at skabe den gode kundeoplevelse. Og med nu mere end et årtis indsigt i denne branche har vi fået opbygget et deltaljeret kendskab til, hvilke ønsker vores kunder har, når de vælger at besøge vores netshop. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store lidenskab for universet af spil, film og musik klart skinner igennem, og påvirker alle, som besøger vores store verden af topunderholdning.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af musik, spil eller film i vores omfattende FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til din rådighed til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan få fat i os enten via e-mail eller per telefon. Dvdoo.dk ønsker dig god fornøjelse med dit besøg i vores internetbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners