Cyber Week Tilbud - sidste chance
Se alle tilbud
menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.194 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

The Last Of Us - Remastered - Nordic - PS4

Se alt i Playstation Hits The Last Of Us

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Last Of Us - Remastered - Nordic

SeriePlaystation Hits The Last Of Us
PlatformPS4
GenreActionSurvival
TagsThe Last Of Us, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om The Last Of Us - Remastered - Nordic

SeriePlaystation Hits The Last Of Us
PlatformPS4
GenreActionSurvival
TagsThe Last Of Us, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker alle slags spil.

Passionen for spil er stor hos dvdoo.dk. Det er en interesse, som vi er glade for at kunne give videre til kunderne via vores store udvalg af spil. Spiluniverset byder på mange forskellige genrer og kombineret med vores store udvalg, så er det vores klare overbevisning, at du finder netop det spil, du leder efter.

Vi spænder bredt, når det kommer til sortimentet fra de seneste udgaver af Simulatorspil, Assasins Creed og Battlefield til klassiske spil som Civilization, Counter Strike 1.6 og Red Alert. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke nogen hindring, da vi kan tilbyde spil til alle og enhver.

Er du ikke på jagt efter et spil til dig selv, men derimod til dit barn, så kan du finde spil på dvdoo, som kræver at børnene tænker sig om. Lige fra Pixeline og Ni Hao Kai-Lan til de allermindste og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de lidt større.

Vi håber, at vores passion har smittet dig bare lidt, og at du bliver rigtig glad for The Last Of Us - Remastered - Nordic, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. God fornøjelse.

Musik, film og spil fra overalt i verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi har eksisteret siden 1999, og derfor er vi i dag den ældste forhandler af film online. Faktisk er vi også en af Danmarks ældste webshops når man ser på tværs af de øvrige markeder. Da dvdoo.dk blev startet var det som en online DVD butik. Og som tiden er gået, mens passionen for film og nye filmformater blot blev ved med at vokse, blev vores store interesse for både musik og spil grundlagt. Derfor var det selvsagt, at både spil og CD'er skulle være i dvdoo.dk's udvalg.

Det er vigtigt for os, at vi altid bestræber os på, og får frembragt, den gode kundeoplevelse. Og vores mange år i branchen med online salg af film, musik og spil har som årene er gået, givet os omfattende kendskab til, hvilke ønsker kunderne har, når de vælger at besøge vores onlinebutik. Vi håber at vores passion for musik, film og spil skinner klart igennem, og præger alle, som besøger vores store verden af topunderholdning.

Skulle du have et eller flere spørgsmål så har vi en omfattende FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte kundeservice via e-mail eller per telefon, der altid hjælper dig med et smil på læben. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners