Cyber Week Tilbud - sidste chance
Se alle tilbud
menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.194 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

The Last Of Us Part II - 2 - PS4

Se alt i The Last Of Us

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Last Of Us Part Ii (2)

SerieThe Last Of Us
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
TagsThe Last Of Us Part Ii (2), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om The Last Of Us Part Ii (2)

SerieThe Last Of Us
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
TagsThe Last Of Us Part Ii (2), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Alle former for spil er højt værdsat hos os.

Passionen for spil er stor hos os. Vi er begejstrede over at kunne viderebringe denne lidenskab til kunderne via vores store udvalg i spil. Med de forskellige genrer og det enorme udvalg i spil community’et in mente, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du lige står og mangler.

Udvalget hos os er stort fra de seneste versioner af Assasins Creed, Sims og Battlefield til spil som Red Alert, Tekken og Civilization. Der er ikke nogen grund til at bekymre sig om en konsol er for gammel, da vores sortiment har spil til stort set alle.

Er du på udkig efter en gave og ikke noget til dig selv, men i stedet til din pige eller dreng, så kan du let finde spil, som udfordrer dine børn og fodrer dem med læring. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Pokemon til de store.

Vi håber, at bare en smule af vores lidenskab for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du tit vil spille The Last Of Us Part Ii (2), når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Rigtig god fornøjelse.

Musik, spil og film fra hele verden siden 1999.

Dvdoo.dk er den ældste filmbutik online i Danmark, da vi har solgt film, spil og musik siden 1999. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste webshops i Danmark på tværs af de øvrige markeder. Da vi startede op, var det som en DVD netbutik. Og som årene er gået, mens vores passion for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom til, fik vi også smag for både spil- og musikuniverset. Det faldt os derfor naturligt, at kunderne også skulle bruge dvdoo.dk som fast leverandør af spil og CD'er.

Vi arbejder konstant på at give kunden den gode oplevelse. Og efterhånden har de mange års kendskab til denne branche givet os et deltaljeret og farverigt billede af, hvad man som kunde har af ønsker og forventninger til netop vores internetbutik. Det skal tydeligt skinne igennem, at vi har en dyb interesse i film, spil og musik og vi ønsker at denne kærlighed for det digitale brænder helt igennem, og påvirker alle, som besøger vores store verden af kvalitetsunderholdning.

Har du et eller flere spørgsmål til musik, spil eller film kan du ofte finde svar i vores FAQ sektion. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat har andre spørgsmål - vi er klar til at svare på dine spørgsmål via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners